Pahan atolli Katso suurempana

Pahan atolli

Pahan atolli, E-kirja

Tiedot

Saatavuus: PDF-TIEDOSTO

8,90 €

Pahan atolli, E-kirja, pdf-tiedosto.

Kirjoittaja Heikki Mäkinen, julkaisija A+ Kirjat, 290 sivua, ilmestynyt painettuna 15.8.2019 ja E-kirjana 1.11.2019.

ISBN 978-952-94-2542-6

Kaunokirjallisuus, kauhu/jännitys.

Pdf-tiedosto toimitetaan ostajalle sähköpostilla, kun maksu on saapunut tilillemme. Muista mainita tilauksessasi sähköpostiosoite, johon tiedosto lähetetään.

Huom! Teoksen sähköinen jakelu ja osittainenkin kopiointi muuhun kuin lain sallimaan yksityiseen käyttöön ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa on korvaus- ja rangaistusvastuun uhalla kielletty

 

PAHAN ATOLLI

Luotaaja oli tullut maapallolle kaukaa toisesta maailmasta. Sen tehtävänä oli ollut kerätä niin paljon tietoa kuin mahdollista. Laskeutumisessa sen alus oli kuitenkin rikkoontunut ja se oli jäänyt jumiin autiolle saarelle Malediiveille. Se ei ollut voinut tehdä muuta kuin odottaa, että toinen alus tulisi hakemaan sen pois.

Pian saarelle oli tullut miehiä rakentamaan bungaloweja uutta hotellia varten. Yhteenotto oli ollut väistämätön ja luotaaja oli tappanut lähes kaikki miehet. Sen jälkeen se oli saanut olla taas rauhassa pitkään. 

Nyt saaren uusi omistaja on rakentanut sinne korkeatasoisen hotelliresortin, jonka vieraat voivat nauttia pienestä palasta paratiisia turkoosinsinisen meren keskellä. 

Toinen alus on kuitenkin jo lähellä ja luotaajan on pakko saada ihmiset pois tieltä. Niinpä se eristää saaren ja keinoja kaihtamatta aloittaa jälleen tappamisen. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan alistu, vaan pieni porukka ryhtyy vastarintaan. Seurauksena on armoton ja verinen taistelu, jossa pahuus näyttää voimansa ja lopulta myös kasvonsa.


Yksikään asiakas kommentteja toistaiseksi.

Lähetä tuotearvio

Pahan atolli

Pahan atolli

Pahan atolli, E-kirja

Lähetä tuotearvio

Ostoskori  

Ei tuotteita

0,00 € Lähetys
0,00 € Yhteensä

Kassalle